Barngympa är rolig, allsidig motorisk träning för de allra yngsta där dem får prova på olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp. Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Barngympa!

Artistisk Gymnastik (AG) är en individuell tävlingssport. Du tränar i en grupp men träningen är individuellt anpassad efter gymnasterna. När du tävlar ingår du i ett lag men det är den individuella gymnastens prestation som bedöms. I AG är det bra att börja tidigt, gärna vid 6 års ålder.

I truppgymnastiken tränar du i grupp. Du kan börja samma år du börjar i förskoleklass. Våra redskap är trampett, satsbräda, plintar, hoppbord, luftgolv, tumblinggolv och friståendeytan. Vi tränar kullerbyttor, handstående, volter, salto, hjulningar och även svårare saker.
Vi har både träningsgrupper och tävlingsgrupper. Till våra träningsgrupper behöver du inga förkunskaper men för att träna med en tävlingsgrupp behöver du ha tränat gymnastik tidigare.

Parkour handlar om att ta sig genom alla olika sorters miljöer med endast kroppen som hjälpmedel och att förflytta sig från punkt A till punkt B på det snabbaste, effektivaste och mest kontrollerade sättet som finns. För att träna parkour med oss behöver du inga förkunskaper. Freerunning är blandat med allt som finns, till exempel breakdance, tricking, kampsport och volter. FR är allt möjligt som man blandar in i sina rörelser. Våra ledare avgör om du har tillräckliga förkunskaper för att träna i gruppen.

Cirkus Visby är ett nytt insiativ för barn och ungdomar på Gotland där cirkuskonster,akrobatik scennärvaro och skoj står i centrum.
Träningen har cirkusfokus, med lite olika inspiration varje gång.Styrka, smidighet och olika cirkusdiscipliner ingår varje träning.
Cirkusdelarna kan tex vara sådant som jonglering,enhjuling, lina,akrobatik, mask,clownen mem mera. VI arbetar även mycket med scennärvaro.